OM SUI AVA

Velkommen til vores SUI AVA univers. Hos SUI AVA skaber vi smykker og hår- og modeaccessories i sjove, farverige og edgy designs, til overkommelige priser af høj kvalitet. Vi elsker at overraske, og det er vores evige mål at fortsætte på denne måde.

Alle vores styles er designet fra hjertet, med masser af personlighed. De funkler af glæde, mod og positiv energi -som en optimistisk sol på en grå og regnfuld dag.

Som mor til to energibundter og drevet af en munter nysgerrighed og kærlighed til livet, er der altid fuld fart over feltet. Med mine døtre, Sui og Ava ved min side, er jeg ikke bange for at tage chancer. Derfor sagde jeg i 2017 mit fuldtidsjob op, for at forfølge min drøm og etablere smykke- og accessories brandet SUI AVA – opkaldt efter mine to største inspirationskilder.

Mere end 15 års passioneret erfaring fra modebranchen har givet mig en naturlig sans for stil, et kreativt sind og et trendspotting øje. Alle SUI AVA kollektioner følger de skiftende sæsoner af mode og trends, men indeholder også designs der er mere tidsløse og klassiske. Og selvom det er det indre der tæller, fuldender smuk emballage glæden ved nye smykker. Alle smykker leveres derfor i en cool og fantastisk smykkeæske – det perfekte sted at opbevare din nye skat sikkert.

Alt det bedste – Sisse