H E Y  G I R L S  –  G R A T I S  F R A G T  V E D  K Ø B  O V E R  350 DKK

Vilkår

Indledning
Ved brug af Suiava.dk anses du for at have læst og accepteret nedenstående vilkår og betingelser.
Såfremt du ikke er enig, bedes du venligst undgå at benytte hjemmesiden.

Copyright ©
Alle rettigheder forbeholdes Sui Ava ApS. Al indhold på denne hjemmeside, herunder tekster, billeder, grafik, audio- og videofiler, tilhører Sui Ava ApS. Det er ikke tilladt at kopiere, videregive eller genudgive noget materiale eller nogen software, der findes på denne hjemmeside, til nogen form for kommercielle eller offentlige formål uden forudgående skriftligt samtykke fra Sui Ava ApS.

Bemærk, at du vil blive draget til civilt eller strafferetligt ansvar for enhver krænkelse af vores copyright eller generelle brud på vores ophavsret.

Varemærker
Sui Ava er et registreret varemærke. Alle varemærker på denne hjemmeside er beskyttet af ophavsretten, medmindre andet er angivet.

Ansvarsfraskrivelse
Sui Ava ApS forsøger at sikre, at vores hjemmesideoplysninger er så nøjagtige, komplette og ajourførte som muligt. Sui Ava ApS kan på ingen måde drages til ansvar for eventuelle fejl eller mangler på hjemmesiden.

Sui Ava ApS forbeholder sig retten til at redigere hjemmesiden, Suiava.dk uden forudgående varsel.
Sui Ava ApS kan ikke drages til ansvar for nogen form for handlinger, der er opstået i forbindelse med din adgang til og/eller brug af indhold fra denne hjemmeside.

Fortrolighed
Indledning. Sui Ava ApS lægger stor vægt på, at du er tryg, når du bruger vores hjemmeside. Vi tager derfor de nødvendige forholdsregler i brug for at sikre et ansvarsfuldt sikkerhedsniveau og opbevarer dine personoplysninger fortroligt.

Nedenstående beskriver vores sikkerhedspolitik. Ved benyttelse af vores hjemmeside accepterer du de retningslinjer, som er beskrevet i dette fortrolighedsafsnit.

Persondatapolitik
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Fulde navn, adresse, telefonnummer og emailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Sui Ava ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Oplysninger afgivet til Suiava.dk sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Sui Ava ApS har en aftale med anmeldelsessiden, Trustpilot, hvortil der videregives navn samt email til at indsamle feedback omkring købsoplevelsen på Suiava.dk til fremtidig forbedring.

Ansatte hos Sui Ava ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Betalingsoplysninger behandles via en ekstern udbyder, heraf behandles alle oplysninger krypteret.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på Suiava.dk er Sui Ava ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: suiava@suiava.com.

© Sui Ava. Alle rettigheder er forbeholdt Sui Ava ApS.

Har du spørgsmål angående ovenstående vilkår, bedes du venligst kontakte os.

Updating…
  • Ingen produkter i kurven.