H E Y  G I R L S  –  G R A T I S  F R A G T  V E D  K Ø B  O V E R  250 KR.

Vilkår

Indledning
Ved brug af Suiava.dk anses du for at have læst og accepteret nedenstående vilkår og betingelser.
Såfremt du ikke er enig, bedes du venligst undgå at benytte hjemmesiden.

Copyright ©
Alle rettigheder forbeholdes Sui Ava ApS. Al indhold på denne hjemmeside, herunder tekster, billeder, grafik, audio- og videofiler, tilhører Sui Ava ApS. Det er ikke tilladt at kopiere, videregive eller genudgive noget materiale eller nogen software, der findes på denne hjemmeside, til nogen form for kommercielle eller offentlige formål uden forudgående skriftligt samtykke fra Sui Ava ApS.

Bemærk, at du vil blive draget til civilt eller strafferetligt ansvar for enhver krænkelse af vores copyright eller generelle brud på vores ophavsret.

Varemærker
Sui Ava er et registreret varemærke. Alle varemærker på denne hjemmeside er beskyttet af ophavsretten, medmindre andet er angivet.

Ansvarsfraskrivelse
Sui Ava ApS forsøger at sikre, at vores hjemmesideoplysninger er så nøjagtige, komplette og ajourførte som muligt. Sui Ava ApS kan på ingen måde drages til ansvar for eventuelle fejl eller mangler på hjemmesiden.

Sui Ava ApS forbeholder sig retten til at redigere hjemmesiden, Suiava.dk uden forudgående varsel.
Sui Ava ApS kan ikke drages til ansvar for nogen form for handlinger, der er opstået i forbindelse med din adgang til og/eller brug af indhold fra denne hjemmeside.

Fortrolighed
Indledning. Sui Ava ApS lægger stor vægt på, at du er tryg, når du bruger vores hjemmeside. Vi tager derfor de nødvendige forholdsregler i brug for at sikre et ansvarsfuldt sikkerhedsniveau og opbevarer dine personoplysninger fortroligt.

Nedenstående beskriver vores sikkerhedspolitik. Ved benyttelse af vores hjemmeside accepterer du de retningslinjer, som er beskrevet i dette fortrolighedsafsnit.

Personoplysninger
Sui Ava ApS er forpligtet til at beskytte dine personoplysninger og overholde den danske persondatalov.

Vi forbeholder os retten til at benytte enhver oplysning, du afgiver på vores hjemmeside eller i andre henseender. Du kan selvfølgelig altid fravælge at videregive disse oplysninger. Sui Ava ApS forsikrer, at vi ikke indsamler personoplysninger, medmindre du afgiver dem frivilligt. Bemærk, at det i visse tilfælde kan være nødvendigt at videregive personoplysninger for at overholde loven.

Når Sui Ava ApS afholder konkurrencer på vores hjemmeside, indsamler vi også de oplysninger, du oplyser ved registrering. Oplysningerne vil kun blive brugt til at udtrække vindere og sende præmier samt til statistiske formål, medmindre andet er angivet.

Hvorfor indsamler vi personoplysninger?
Personoplysninger er informationer, som du selv indtaster. Det kan fx være navn, adresse, fødselsdato, E-mail, telefonnummer, interesser, yndlingsprodukt o.l. De oplysninger, vi indsamler, bruger vi løbende til at forbedre og målrette vores service og kommunikation til dig.

© Sui Ava. Alle rettigheder er forbeholdt Sui Ava ApS.

Har du spørgsmål angående ovenstående vilkår, bedes du venligst kontakte os.

Updating…
  • Ingen produkter i kurven.